Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Οι «βενιζελικοί» βουλευτές έχουν τρελάνει το Μέγαρο Μαξίμου!

http://newpost.gr

Οι «βενιζελικοί» βουλευτές έχουν τρελάνει το Μέγαρο Μαξίμου!
Κορυφαία Κυβερνητικά στελέχη τα οποία θεωρούνται μέλη της στενής ομάδας του Γιώργου Παπανδρέου έχουν στην κυριολεξία μπερδευτεί με την τακτική των «βενιζελικών» βουλευτών οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία ασκούν σκληρή κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Καθημερινός συνομιλητής του κ. Παπανδρέου επισημαίνει οτι «είναι απολύτως αντιφατικό αυτό που κάνει ο "ομάδα Βενιζέλου" αν υποθέσουμε οτι παραμένει συμπαγής» και εξηγεί οτι «με βάσει την συμφωνία που έκανε ο Υπουργός Οικονομικών με τον Πρωθυπουργό θα περίμενε κανείς- αν όχι στήριξη αλλά -τουλάχιστον σιωπή».

H ίδια πηγή σημειώνει οτι ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου σε σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ετέθη το ζήτημα αλλά πραγματικά ουδείς κατάφερε να ερμηνεύσει την στάση και πολιτική συμπεριφορά στελεχών όπως η κ. Αποστολάκη, για την οποία έγινε ιδιαίτερη μνεία αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν οτι έχει σηκώσει μπαϊράκι, η κ. Τόνια Αντωνίου, κ. Λιντζέρης, ο κ. Σαλαγιάννης, ο κ. Καρύδης, ο κ. Κωνσταντινόπουλος αλλά και άλλοι οι οποίοι συχνά-πυκνά εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης διατυπώνοντας ενστάσεις και κριτικές.

Αξίζει να σημειωθεί οτι κορυφαίος συνεργάτης του κ. Παπανδρέου εισηγήθηκε να αντιμετωπιστούν πλέον «σκληρά» οι, δημοσίως, διαφωνούντες αλλά ο Πρωθυπουργός διαμήνυσε οτι θα πρέπει να περιμένουν τις εξελίξεις.


Πάνος Ρασσιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: