Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ξαφνικός «ανασχηματισμός» στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ


http://newpost.gr
Ξαφνικός «ανασχηματισμός» στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ
Αιφνίδιες μετακινήσεις ανωτάτων και ανωτέρων αξιωματικών διατάχθηκαν σήμερα με απόφαση του αρχηγού της ελληνικής αστυνομίας Αντιστράτηγου Ελευθέριου Οικονόμου.

Αναλυτικότερα οι μετακινήσεις είναι ως εξής:

-Ταξίαρχος Στέφανος Κοζυράκης από την Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής/ Υ.Α.Τ. στη Διεύθυνση Χειρισμού Κρίσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ως Διευθυντής.

-Ταξίαρχος Ευάγγελος Βενέτης από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής / Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

-Ταξίαρχος Γεώργιος Σταύρακας από την Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, στην Αστυνομική Ακαδημία, ως Βοηθός Διευθυντή.

-Αστυνομικός Διευθυντής Θεόδωρος Κούτσιαρης τοποθετείται ως Διευθυντής στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής/ Υ.Α.Τ., όπου υπηρετεί.

Παράλληλα, με άλλη απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας:

-Λήγει η απόσπαση του Ταξίαρχου Νικόλαου Μάρκου στο Γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπου υπηρετεί ως Υπασπιστής και επανέρχεται στην οργανική του θέση, στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ως Υποδιευθυντής.

-Λήγει η μετακίνηση του Ταξίαρχου Ιωσήφ Καμπανάκη στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και επανέρχεται στη οργανική του θέση, στη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ως Διευθυντής.

Τέλος με απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Μεταθέσεων τοποθετείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, ως Διευθυντής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Αλεξανδρόπουλος από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας / Επιτελείο, όπου υπηρετεί ως Υποδιευθυντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: