Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σοκ και οργή στο Μαξίμου - Μιλάνε ήδη για αποστασία !

Έκτακτη σύσκεψη αυτή την ώρα στο πρωθυπουργικό γραφείο


http://img.protothema.gr/54D59227F49350216076A1EF99684639.jpg
Με τις φήμες για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα ανεξαρτητοποιηθούν να οργιάζουν, ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις να μιλήσει για αποστασία. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη για τον τρόπο αντίδρασης. Δεν αποκλείεται νέο διάγγελμα και προκήρυξη εκλογών.

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση, το απόγευμα θα συνεδριάσει, αντί της κυβερνητικής επιτροπής, το υπουργικό συμβούλιο, όπου ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για το μέλλον της κυβέρνησης και το ενδεχόμενο εκλογών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Γιάννης Ραγκούσης, Ανδρέας Λοβέρδος και Άννα Διαμαντοπούλου θα ζητήσουν σύγκληση της ΚΟ, για να συζητηθούν όλα τα θέματα. Ανοιχτό ίσως και το θέμα της ηγεσίας.

Αν ο Γιώργος Παπανδρέου καταγγείλει αποστασία, το ΠΑΣΟΚ θα διασπαστεί" απαντούν οι βουλευτές που διαφωνούν με την τακτική του πρωθυπουργού. "Η μόνη λύση για να μείνει το Κίνημα ενωμένο", λένε, "είναι ο Παπανδρέου να παραιτηθεί"!

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, γίνονται διερευνητικές επαφές μεταξύ των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Αν ο πρωθυπουργός θελήσει να διατηρήσει την αρχηγία του κόμματος, τότε όλοι θα πρέπει να αποφασίσουν με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν.

Σε ότι αφορά στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, έχουν αρχίσει να κάνουν... εκλογικές προσομειώσεις! "Στη Β' Αθήνας θα βγάλουμε έξι" ειπώθηκε σε πηγαδάκι της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: