Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Η Ρεγγίνα (του Γιώργου) φύλακας- άγγελος και του Παπαδήμου









Η Ρεγγίνα (του Γιώργου) φύλακας- άγγελος και του Παπαδήμου
Πηγαίνοντας στο Μέγαρο Μαξίμου, ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, κάλεσε για να τον βοηθήσει μια παλιά του συνεργάτιδα στην τράπεζα, η οποία και ανέλαβε τα χρέη της ιδιαιτέρας γραμματέως.

Οι υπόλοιποι συνεργάτες αναμένονται, αλλά το Μαξίμου δεν έχει μετατραπεί σε κτίριο- φάντασμα. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατόν. Προς το παρόν, ο νέος πρωθυπουργός αρκείται στο να εξυπηρετείται από τους συνεργάτες του… παλιού. Ο Γιώργος βλέπετε, με τον διακαή πόθο που είχε για να σχηματιστεί κυβέρνηση ευρύτερης συμμαχίας, εκτός από το I pad, του παρέδωσε τα πάντα και τους… πάντες. Έτσι, στο Μέγαρο Μαξίμου παραμένει η Ρεγγίνα Βάρτζελη, επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας για την υποστήριξη του έργου του Γ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργού.

Η κυρία Βάρτζελη, γνωρίζει όλα τα κυβερνητικά «μονοπάτια» και αντικειμενικά θα βοηθήσει τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Επικρατείας, για όσο χρονικό διάστημα οι Λ. Παπαδήμος και Γ. Παπανδρέου το θελήσουν. Στο Μαξίμου όμως, μεταξύ άλλων, παραμένει και ο Γιώργος Ελενόπουλος, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Γ. Παπανδρέου, μιας και το επικοινωνιακό επιτελείο του Πρωθυπουργού αναζητείται.


Αλέξης Παλαιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: