Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΟΛΠ

Ορίστηκε κατά τη γενική συνέλευση των μετόχων της ΟΛΠ ΑΕ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού με την εξής σύνθεση:

Γιώργος Ανωμερίτης, πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος, Μουστάκης Νικος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, Παπαδόπουλος Γιώργος, Παπαηλίας Νίκος, Ζησιμόπουλος Αγγελος, Κορρές Αλκης, Νάκης Νικόλαος, Τσιρίδης Γιώργος, Γεωργίου Βασίλης, Μουστάκη Ειρήνη, Φασούλας Παναγιώτης, Μπαλαμπανίδης Ευστράτιος, Νουχουτίδης Γεώργιος.

Ο πρόεδρος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης είπε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά και ότι καταρτίζεται πενταετές πρόγραμμα το οποίο σύντομα θα είναι έτοιμο.

Σε ό,τι αφορά τα προβλήματα με τους εργαζόμενους είπε ότι γίνεται διάλογος. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε, τόνισε, από το γεγονός ότι δεν ήταν έτοιμη η προβλήτα 1 τη στιγμή που παραχωρήθηκε στην COSCO η προβλήτα 2. Πρόσθεσε ότι μέχρι τον Ιούνιο θα είναι έτοιμη η προβλήτα 1 ενώ για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου είπε ότι θα αναβληθεί για έξι μήνες.

Ο κ. Ανωμερίτης είπε ακόμη ότι τα πάντα δεν γίνονται με σεβασμό στο περιβάλλον δηλώνοντας ότι ζήτησε να εξεταστεί πάλι η μελέτη για υπερυψωμένα περιφερειακά τραμ στον Πειραιά.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: