Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Παπανδρέου: Το ελληνικό πρόβλημα να γίνει ελληνικό θαύμα

nooz.gr
Μια βασική προϋπόθεση για να βγει η Ελλάδα από την κρίση είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί, καθώς τώρα όλοι έχουμε την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω την Ελλάδα του χθες, του παρασιτισμού, της υπανάπτυξης και της κοινωνικής αδικίας, ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε η κυβέρνηση για να επιτύχει το μηχανισμό στήριξης ο οποίος, όπως είπε, επιτεύχθηκε από όλη την ελληνική κοινωνία καθώς υπήρξαν και θυσίες των πολιτών για αυτόν και τόνισε ότι σήμερα μιλάμε σε διαφορετική βάση από ότι ξεκινήσαμε.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και πρέπει να μπει στην πορεία της ανάπτυξης, επισήμανε ότι μεγάλο βάρος θα δοθεί στις ιδιωτικές επενδύσεις και κάλεσε τους επιχειρηματίες να λειτουργήσουν μέσα στο πλαίσιο το οποίο δημιουργεί η κυβέρνηση, έτσι ώστε να υπάρξει και ανάπτυξη αλλά και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

"Όλοι οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά και δημιουργικά. Η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ανατροπές ώστε να αλλάξει τα κακώς κείμενα δεκαετιών, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας" δήλωσε.

"Εγώ προσωπικά θα εργαστώ σκληρά, ζητώ και από εσάς να συνταχθείτε σε αυτή την προσπάθεια, έτσι ώστε να μεταμορφώσουμε αυτό που αποκαλούμε ελληνικό πρόβλημα σε ελληνικό θαύμα", κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: