Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

«Εσύ κατέστρεψες τη χώρα,!!! να φύγεις από το πανεπιστήμιό μας»....


Νωρίς χτες το πρωί, όταν ο καθηγητής κ. Αλογοσκούφης έφτασε μαζί με τον σωματοφύλακά του σε κτίριο της οδού Ευελπίδων όπου στεγάζεται αίθουσα του πανεπιστημίου, ομάδα φοιτητών του Ιδρύματος και μέλη της ΠΑΣΠ τον στόλισαν κανονικά. «Να φύγεις από το πανεπιστήμιο, δεν θέλουμε να μας κάνεις μάθημα εσύ που οδήγησες τη χώρα στην οικονομική καταστροφή».
Οι φοιτητές τού ζήτησαν επίσης να διώξει και τον αστυνομικό σωματοφύλακα, διότι η παρουσία του συνιστά παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου. «Να παραιτηθείς.
Δεν σε θέλουμε για καθηγητή μας», του φώναζαν οι φοιτητές και μάλιστα του έδωσαν και ένα ολόκληρο φυλλάδιο με τις θέσεις τους... εναντίον του!
Εν τω μεταξύ ένα ολόκληρο έντυπο έχουν εκδώσει οι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου (ΟΠΑ) κατά του Γ. Αλογοσκούφη, με τίτλο «Λίγο πριν τον στείλουν στα... κάτεργα. Ας τον στείλουμε πρώτα στο σπίτι του». Οι φοιτητές τού ζητούν να παραιτηθεί, λέγοντας ότι «είναι η μόνη επιλογή, μια ξεχασμένη γι’ αυτόν κίνηση ανδρείας».
Οι φοιτητές υπογραμμίζουν ακόμη ότι ο κ. Αλογοσκούφης «απέχει από τα αμφιθέατρα του ΟΠΑ καμιά δεκαπενταριά χρόνια και το επιστημονικό του έργο έχει να ανανεωθεί από την εποχή του «Μπλεκ» και της «Σούπερ Κατερίνα». Καμία διάθεση όμως να του ζητήσουν να επανακριθεί από εκλεκτορικό σώμα».

Πηγή ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια: