Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Το πρωί στο ΛΑΟΣ, το απόγευμα στη Ν.Δ....



Στο «μαντρί» επέστρεψε ο πρώην βουλευτής Ευβοίας και υφυπουργός Τουρισμού της κυβέρνησης Καραμανλή, Αναστάσιος Λιάσκος, λίγες μόνον ώρες μετά την ανακοίνωση της προσχώρησής του στο ΛΑΟΣ.

Το πρωί ανακοινώθηκε ότι το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε χθες με το Γιώργο Καρατζαφέρη και συμφώνησε να μεταπηδήσει στο ΛΑΟΣ . Το... απόγευμα ανακοίνωσε, όμως, ότι παραμένει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παραδέχτηκε τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και υποστήριξε ότι δέχτηκε "τιμητική" πρόταση συνεργασίας, αλλά την αρνήθηκε.

Άμεση ήταν η αντίδραση του γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι είχε δώσει τα χέρια με τον Γ. Καρατζαφέρη.
"Ο κ. Λιάσκος υπαναχώρησε. Αντιλαμβανόμαστε τους εκβιασμούς που εδέχθη. Λυπούμεθα για την αδυναμία του αυτή και τον καλούμε να παραλάβει την ηχογραφημένη συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος, όπως και τις φωτογραφίες της προσχώρησης με τα πλατιά χαμόγελα", αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Με νεότερη ανακοίνωση του ο ΛΑΟΣ υποστήριξε πως ο Αν. Λιάσκος, μετά την ανακοίνωση της Ν.Δ. επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρη και του είπε τα εξής:

«Πρόεδρε, δέχθηκα τέτοιες πιέσεις, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, που είπα τα παρατάω και δεν ασχολούμαι άλλο. Συγνώμη για ότι έγινε, αλλά ήταν πολύ σοβαρές οι πιέσεις».
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: