Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΠΑΓΚΑΛΟΣ : "Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ"!


Με ανακοίνωσή που εξέδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος κατηγορεί ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ για τη χθεσινή επίθεση που δέχθηκε με ύβρεις αλλά και γιαούρτια έξω από εστιατόριο στα Καλύβια, κάνοντας λόγο για "συγκέντρωση τραμπούκων" ενώ...
καλεί τον Α. Τσίπρα και "άλλους επαναστάτες του σαλονιού να σταματήσουν τώρα πριν να είναι πολύ αργά".
"Οι γνωστοί μηχανισμοί του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι προωθούν την στρατηγική των επιθέσεων και του προπηλακισμού των Βουλευτών και των Υπουργών του κυβερνώντος κόμματος για να δημιουργήσουν κλίμα εμφυλίου πολέμου, άδραξαν την "ευκαιρία", επισημαίνεται χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αντιπροέδρου "επί δύο και πλέον ώρες έβριζαν, χυδαιολογούσαν και έκαναν αισχρές χειρονομίες προς τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τη σύζυγό του” μάλιστα επισημαίνεται ότι “πέρα από οργανωμένες κινήσεις, ύβρεις και απειλές, ένας τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε μία σπασμένη καρέκλα με στόχο τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον χτύπησε στον δεξί ώμο προκαλώντας του μώλωπες”.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται και τα ονόματα μερικών εκ των “πρωταγωνιστών” του επεισοδίου. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον κ. Μελέτη Πόγκα, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρώην Δήμαρχο Κερατέας, Σταύρο Ιατρού επισημαίνοντας ότι ο λόγος που προβαίνουν στη δημοσιοποίηση αυτών των ονομάτων είναι "Επειδή ο κύριος Τσίπρας ζητάει με επιθετικό ύφος ονόματα προσπαθώντας έτσι να δημιουργήσει σύγχυση, αυτή τη φορά θα αναφέρουμε τους πρωταγωνιστές ώστε να μην τσακώνονται μετά σε διάφορα blogs για το ποιος ήταν πιο μεγάλος «λαϊκός αγωνιστής»".
Τέλος κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι επιλέγει τακτικές που θυμίζουν τους εχθρούς του κοινοβουλευτισμού εναντίον της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης । "Σε μιαν εποχή βαθύτατης οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής και πολιτισμικής κρίσης, όπου το μέγιστο ζητούμενο είναι ο κοινοβουλευτισμός και η Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει τακτικές και μεθοδεύσεις που θυμίζουν έντονα όσα έκαναν οι εχθροί του κοινοβουλευτισμού εναντίον της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης. Εκείνος που τελικά κέρδισε τότε, ήταν ο φασισμός και οι Ναζί".
http://fimotro.blogspot.com/2011/03/blog-post_4541.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: