Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Τέλειωσαν τα ψέματα για τους Βουλευτές ΠΑΣΟΚ

papaioannou

Πετάει το μπαλάκι ο Γιώργος στην βουλή και σωστά πράτει. Όποιος θέλει να έχει ‘καριέρα” μετά το μνημόνιο ας φανεί. Ο ΓΑΠ έτσι και αλλιώς καμένος είναι…

Όποιος θέλει και μπορεί...

Αποφασισμένος να προχωρήσει «με όποιους θέλουν» είναι ο πρωθυπουργός. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας ή να ζητήσει πλειοψηφία 180 βουλευτών. Ούτε και να θέσει ως προαπαιτούμενο για τη συνέχιση της κυβερνητικής πορείας τη συναίνεση της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Παπανδρέου είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους ομολόγους του και τους επικεφαλής των οργανισμών που αποτελούν την τρόικα και έχει διασφαλίσει την πέμπτη δόση.

ΚΟ ΠΑΣΟΚ:
Ολοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους

Σε ό,τι αφορά στον χειρισμό του ΠΑΣΟΚ, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ολοι θα κληθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Δεν έχουμε βάλει ποτέ μέχρι σήμερα ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, και δεν θα βάλουμε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας γιατί θέλουμε ο καθένας να έχει συναίσθηση της κρισιμότητας της περιόδου» επισήμανε σχετικά ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος Β. Εξαρχος.

Τοποθετήθηκε και για τον αριθμό των ψήφων που θα απαιτηθούν για την έγκριση του προγράμματος: «Εμείς το έχουμε πει και το έχουμε διευκρινίσει απολύτως. Και γι’ αυτό, όταν υπεγράφη η δανειακή σύμβαση, τότε η πλειοψηφία με την οποία αποφασίστηκε δεν ήταν αυξημένη. Ηταν η πλειοψηφία των 151. Αρα δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό και γι’ αυτό εμείς εμμένουμε σ’ αυτήν τη θέση μας».

«Μας ζητάνε πράγματα που είναι πέρα από τις ανοχές, τις εθνικές ανοχές» προειδοποίησε εκ μέρους όσων έχουν αντιρρήσεις ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Οικονόμου και προσέθεσε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας «για ένα κομμάτι ψωμί».

Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: