Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης έμεινε «πολιορκημένος» για δύο ώρες ο Γ.Πεταλωτής

Αποχώρησε από την πλαϊνή πόρτα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής (Φωτογραφία: Eurokinissi )
Αθήνα
Νέο περιστατικό προπηλακισμού πολιτικού προσώπου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με θύμα αυτή τη φορά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή.

Ο κ. Πεταλωτής επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Αργυρόπουλης, σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, και κατά την είσοδό του τον περίμενε ομάδα περίπου 50 ατόμων.

Η ομάδα άρχισε να φωνάζει υβριστικά συνθήματα και να πετάει γιαούρτια, πέτρες και αβγά, ενώ στη συνέχεια τους απώθησε αστυνομική δύναμη.

Ο κ. Πεταλωτής παρέμεινε μέσα στο ΚΑΠΗ για δύο περίπου ώρες, ενώ έξω τον περίμεναν εκατοντάδες συγκεντρωμένα άτομα μέχρι να τελειώσει την ομιλία του.

Τελικώς, ο κ. Πεταλωτής αποχώρησε από πλαϊνή πόρτα του κτιρίου.

Έτσι όπως πάμε, θα έχουμε θύματα, δήλωσε μιλώντας στο Mega ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

ΠΑΣΟΚ: «Πρωταγωνιστές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ»

Από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο τα σημερινά επεισόδια σε βάρος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή, στην Αργυρούπολη, με πρωταγωνιστές για ακόμη μια φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

» Είναι καταδικαστέα η απειλή βίας και οι προπηλακισμοί, ειδικά όταν γίνονται με στόχο να ακυρώσουν προγραμματισμένη εκδήλωση πολιτικού κόμματος. Είναι, επίσης, απαράδεκτη η προσπάθεια ορισμένων να χειραγωγήσουν και να αξιοποιήσουν για δικά τους μικροκομματικά οφέλη τις ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών.

» Καλούμε τα πολιτικά κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση για τα σημερινά επεισόδια, τα οποία στρέφονται σε βάρος του δημοκρατικού διαλόγου και της ίδιας της Δημοκρατίας.

» Όλοι οι δημοκράτες πολίτες οφείλουμε να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ελεύθερη έκφραση κάθε πολίτη, κεκτημένα για τα οποία αγωνίστηκαν γενιές Ελλήνων».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: