Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Βορίδης: Περιμένω εξηγήσεις από τον Καρατζαφέρη

newpost.gr
Βορίδης: Περιμένω εξηγήσεις από τον Καρατζαφέρη
«Περιμένω να ακούσω τι είναι εκείνο το οποίο εννοεί ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ», είπε μιλώντας στο Βήμα FM ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Μάκης Βορίδης, αποφεύγοντας να τοποθετηθεί επί των δηλώσεων του Γιώργου Καρατζαφέρη περί σκέψεων να αποσύρει το κόμμα από τη Βουλή.

Στο ερώτημα εάν θα πειθαρχήσουν όλοι οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ, σε περίπτωση που ο κ. Καρατζαφέρης επιμείνει σε αυτή του θέση, είπε ότι δεν γνωρίζει αυτή τη θέση ακριβώς, καθώς δεν έχει εξειδικευτεί και δεν έχει αναλυθεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως, διέψευσε για άλλη μία φορά τα περί «φλερτ» με τη ΝΔ. «Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα ούτε από πλευράς της ΝΔ ούτε από τη δική μου την πλευρά. Επομένως δεν υπάρχει τέτοια συζήτηση», είπε.

Αναφερόμενος στα περιστατικά στην Κέρκυρα και στην είσοδο του Κοινοβουλίου, από ομάδες «Αγανακτισμένων», ο κ. Βορίδης υποστήριξε πως «όλο αυτό έχει ένα πραγματικό υπόβαθρο, το οποίο συνδέεται με την εξ αντικειμένου παραδοχή της αποτυχίας, της χρεοκοπίας, του παραδοσιακού πολιτικού συστήματος», σημειώνοντας πως μπορεί να καταλάβει ότι κάποιος θέλει να αλλάξει το πολιτικό σύστημα και το πολιτικό προσωπικό, αλλά και ότι αυτό δεν μπορεί να γίνεται με παραβατικές συμπεριφορές.



Πηγή: zoomnews.gr-Βήμα FM

Δεν υπάρχουν σχόλια: