Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ανασύσταση της κυβέρνησης και εκλογές στο τέλος του 2012 ζητά ο Γ.Καρατζαφέρης









Ανασύσταση της κυβέρνησης και εκλογές στο τέλος του 2012 ζητά ο Γ.Καρατζαφέρης
Δυσαρεστημένος από την κατάσταση της κυβέρνησης εμφανίστηκε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης, ένα 24ωρο πριν τη συνάντηση του Λουκά Παπαδήμου με τον Γ.Παπανδρέου.

«Έχουμε την ίδια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με άλλο πρωθυπουργό» είπε, ζητώντας ανασύσταση του κυβερνητικού σχήματος. Αναφορικά με τις εκλογές, επισήμανε ότι πρέπει να γίνουν στο τέλος της επόμενης χρονιάς, καθώς «διαφορετικά το Μνημόνιο δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί».

«Εγώ είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από τους δικούς μου υπουργούς, όπως όλος ο κόσμος, δεν είμαι όμως καθόλου ευχαριστημένος από την κατάσταση της κυβέρνησης. Έχουμε την ίδια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με άλλο πρωθυπουργό» ανέφερε.

Επισήμανε, μάλιστα, ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο «να υπάρξει ανασύσταση της κυβέρνησης και να υπάρξει μια άλλη σύνθεση», τονίζοντας ότι «εάν αυτό δεν γίνει, είναι μέσα στους όρους που είπα πριν».

Ως προς το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε πως «οι εκλογές, όσο κοντύτερα γίνουν τόσο θα βλάψουν την υπόθεση, όσο μακρύτερα γίνουν, τόσο καλύτερα».

«Ή πρέπει να γίνουν αύριο, ή πρέπει να γίνουν στο τέλος της επόμενης χρονιάς. Διαφορετικά, το Μνημόνιο δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί» τόνισε.

«Πώς κανείς να ψηφίσει το Μνημόνιο και όλα τα παρελκόμενα, όταν μπροστά του έχει το ενδεχόμενο μιας άμεσης εκλογικής αναμέτρησης. Κάποιοι ψάχνουν για τρελούς, ή για ανθρώπους οι οποίοι έχουν χάσει κάθε ελπίδα» τόνισε.

Πηγή: in।gr
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: