Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Εκτός ΠΑΣΟΚ τα "κακά παιδιά"

«Μετά από διάλογο χωρίς δογματισμούς παρουσιάσαμε ένα πίνακα με τις δεσμεύσεις της χώρας και τι μπορεί να προχωρήσει το υπουργείο και δεν μπορούσε να γίνει καμία περαιτέρω παραχώρηση» είπε η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο του Real fm και αυτό πρόσθεσε, έγινε αντιληπτό από τα σωματεία της ΠΝΟ τα οποία επέδειξαν κοινωνική ευθύνη.

«Δεν πρέπει σε αυτή την περίοδο οι εκλογές να καθυστερήσουν ούτε μία μέρα όσα πρέπει να γίνουν στη χώρα, στο θέμα της ανάπτυξης πρέπει να λειτουργήσουν πολλά πράγματα μαζί και κατατίθεται νομοσχέδιο που περιέχει μία σειρά διευκολύνσεων για τις επιχειρήσεις και πρέπει να παταχθεί η διαφθορά», είπε η υπουργός Ανάπτυξης και πρόσθεσε ότι για να μπει χρήμα στη χώρα και να έρθουν επενδυτές θα πρέπει να χτυπηθεί η γραφειοκρατία.

Για τα χρήματα από το ΕΣΠΑ, τα οποία ανέρχονται στα 11δισ. είπε ότι σήμερα υπογράφεται σύμβαση όπου από το τέλος τους επόμενου μήνα η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων θα δώσει χρήματα στις ελληνικές τράπεζες και οι τράπεζες θα είναι υποχρεωμένες να τα διαθέσουν στην αγορά.

Τέλος για τα εσωκομματικά τόνισε ότι είναι απαραίτητη η συλλογικότητα στην ηγεσία και η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το επόμενο διάστημα, «όλοι μας έχουμε ωριμάσει είπε και δεν υπάρχουν περιθώρια για αρχηγικούς πειραματισμούς» ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει ανοιχτές τις πόρτες του αλλά όχι για τους βουλευτές που καταψήφισαν το μνημόνιο 2, δεν είναι τόσο απλό για αυτούς η επιστροφή» είπε η υπουργός.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: