Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Νέα αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ - Καταγγελίες για νοθεία


«πανηγύρι- τσίρκο» όπου παράγοντες και κρατικοδίαιτα στελέχη έζησαν τον θρίαμβο της αδιαφάνειας, του μπαζώματος και της νοθείας»

Η γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμπελοκήπων Αικατερίνη Σάββα, με επιστολή της αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ ενώ μιλά για νοθεία και «μπαζώματα» στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής.
«Καλά τα μαγειρεμένα αποτελέσματα της ΕΚΑΠ αλλά δεν περνάνε πλέον στον...
κόσμο, η «συμμετοχή» όχι μόνο μαζική και.. αθρόα δεν ήταν αλλά ζήσαμε ένα «πανηγύρι- τσίρκο» όπου παράγοντες και κρατικοδίαιτα στελέχη έζησαν τον θρίαμβο της αδιαφάνειας, του μπαζώματος και της νοθείας» αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Σάββα.
Μάλιστα μιλά για ένα νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ «της νόθευσης και αλλοίωσης της ιδεολογίας της Δημοκρατικής Παράταξης και των αρχών της 3ης του Σεπτέμβρη 1974, μιας νεοσυντηρητικής μετάλλαξης».
«Αποχωρώ από το Κίνημα που τόσο αγάπησα και υπηρέτησα 31 ολόκληρα χρόνια, δεν φεύγω από το ΠΑ.ΣΟ.Κ... το ΠΑ.ΣΟ.Κ έφυγε από εμάς, την κοινωνία και μετατρέπεται σε ένα νεοσυντηρητικό μόρφωμα αυτό λοιπόν το μικρό και φοβικό ΠΑ.ΣΟ.Κ πλέον δεν με εκφράζει, δεν με συγκινεί, δεν με εμπνέει» καταλήγει.
Οδεύει προς Κοινωνική Συμφωνία
Η στενότατη φίλη και συνεργάτης της Βούλας Τεκτονίδου και δημοτική σύμβουλος στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προσχωρήσει στην Κοινωνική Συμφωνία.
«Θα συνεχίσω να μάχομαι για αρχές και αξίες όπως έκανα πάντοτε, επιλέγω να συμπαραταχθώ με τις υγιείς και προοδευτικές δυνάμεις του πολιτικού χώρου τον οποίο υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις επί δεκαετίες σε μια προσπάθεια να μην σαρωθούν από τα μεγάλα τραπεζικά, εκδοτικά και όχι μόνο συμφέροντα όλα τα κοινωνικά κεκτημένα δεκαετιών, πηγαίνοντας έτσι την Πατρίδα δεκαετίες πίσω» σημειώνει χαρακτηριστικά στην παραίτησή της.
"spnews"

Δεν υπάρχουν σχόλια: