Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Περιοδεία Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη στις 14 Ιουνίου

Επίθεση Ψωμιάδη στον ΣΥΡΙΖΑ


  (Φωτογραφία:  Fosphotos )


Θεσσαλονίκη
Στον νομό Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει, την Πέμπτη 14 Ιουνίου, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να έρθει σε επικοινωνία με τους πολίτες. Την αναγγελία της περιοδείας έκαναν ο πρόεδρος των οργανώσεων του κόμματος στον νομό, Δημήτρης Τσάμης και ο υπεύθυνος για τον προεκλογικό αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν, ο κ. Ψωμιάδης επιτέθηκε εναντίον του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «παίζει περίεργα και αντεθνικά παιγνίδια στη Θράκη».
Κατήγγειλε, επίσης, ότι μουσουλμάνοι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη κυκλοφόρησαν προεκλογικό φυλλάδιο, στο οποίο αναγράφεται ότι «οι Τούρκοι αρχίζουν να κατακτούν τη Δυτική Θράκη» και ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να τους αποσύρει από το ψηφοδέλτιο του κόμματός του.
Επιπλέον, κατηγόρησε τους προέδρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΛΑΟΣ, Πάνο Καμμένο και Γιώργο Καρατζαφέρη, αντίστοιχα, ότι προχώρησαν σε συκοφαντίες εις βάρος του, επειδή βλέπουν τα ποσοστά των κομμάτων τους να μειώνονται.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε πως ποτέ δεν είπε ότι η Χρυσή Αυγή είναι αδελφική παράταξη με τη ΝΔ και κάλεσε όσους δεν ψήφισαν τη ΝΔ στις 6 Μαΐου να το πράξουν τώρα. «Οποιαδήποτε ψήφος εκτός ΝΔ ή ψήφος σε μικρότερα κόμματα, είναι ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ψήφος που θα οδηγήσει τη χώρα σε εθνική τραγωδία», παρατήρησε.
Στη συνέντευξη παρίστατο και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Χάρης Αηδονόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κόμμα του κ. Καμμένου και την προσχώρηση του στη ΝΔ «για να μην μπει η χώρα σε εθνική περιπέτεια» όπως είπε.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: