Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ρίχνει το βάρος στην Αττική

Στη μάχη της πλατείας βρίσκεται από εχθές και ο Αντ. Σαμαράς, ο οποίος μαζί με το σύνολο των προβεβλημένων στελεχών του κόμματός του εξορμά στο λεκανοπέδιο Αττικής, θεωρώντας ότι τα ποσοστά που θα συγκεντρώσει σε αυτές τις περιφέρειες η ΝΔ θα είναι καθοριστικά. Χθες ο κ. Σαμαράς επισκέφτηκε προεκλογικά περίπτερα του κόμματός του στην πλ. Συντάγματος, στο Αιγάλεω, το Περιστέρι, το Γαλάτσι και το Ν. Ψυχικό, περιοχές όπου τον περασμένο Μάιο η ΝΔ είχε ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά.
Ο κ. Σαμαράς, όπως γράφει το Έθνος, επιδιώκει παράλληλα να «ανοίξει» την προεκλογική ατζέντα και χθες επανέφερε –με πρωτοβουλίες του- θέματα που είχαν μείνει στη «σκιά του Μνημονίου». Συναντήθηκε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ναπ. Μαραβέγια και μετά παρουσίασε δέσμη μέτρων για την στήριξη των νέων αγροτών.
Ταυτόχρονα η ΝΔ κλιμακώνει, όπως συμπληρώνει η εφημερίδα, την επίθεσή της στο ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας να προβάλει δηλώσεις για το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ. Οι επιτελείς της Λ. Συγγρού αναφέρθηκαν πάλι στον Π. Λαφαζάνη, προβάλλοντας δήλωσή του, «καταγγελία του Μνημονίου σημαίνει «έξοδος από το ευρώ». Επίσης προέβαλαν  απόσπασμα συνέντευξης του οικονομικού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Παρασκευόπουλο, ο οποίος αναφερόμενος στα χρήματα που λαμβάνει η χώρα από την τρόικα, ότι «είναι λεφτά σε βαρέλι δίχως πάτο. Είναι μία βοήθεια που όποια χώρα την παίρνει την οδηγεί στην καταστροφή Επομένως δεν υπάρχει καμία ελπίδα να πάρουν οι Γερμανοί, Φινλανδοί, Γάλλοι τα λεφτά τους πίσω».enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: