Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Σαχινίδης: «Επικίνδυνος ο ΣΥΡΙΖΑ»


«Όσο περισσότερες χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα, τόσο περισσότερο θα τρίζει το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα σε σχέση με τις αντοχές του και αυτό δεν είναι καλό για την Ελλάδα» είπε ο Φίλιππος Σαχινίδης στον Real fm και την Κάτια Μακρή.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι «η Γερμανία από την πρώτη στιγμή επιδίωξε να εντάξει στο μηχανισμό στήριξης και το ΔΝΤ για να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν προβλήματα όπως της Ισπανίας».
«Δεν τίθεται ζήτημα χαλάρωσης των όρων, γιατί επωμίζονται περισσότερα βάρη  οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι, η Ελλάδα είναι σε επωφελή θέση που εξασφάλισε τη δανειακή σύμβαση και με επιτόκια με 2% όταν η Ισπανία και η Ιταλία δανείζονται με 6%» είπε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
«Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ με την παροχολογία τους μας οδηγεί με ολική επαναφορά στο 2009 και θα είναι καταστροφική.  Η άλλη πολιτική, είναι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή που δίνει διέξοδο στη χώρα με ηπιότερη δημοσιονομική προσαρμογή και η επαναφορά της οικονομίας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης» είπε ο κ. Σαχινίδης.
«Όσο περισσότερες δυνάμεις συμμετέχουν στην κυβέρνηση τόσο πιο αξιόπιστη θα είναι η πρόταση για επαναδιαπραγμάτευση» τόνισε ο πρώην υπουργός.
Ο κ. Σαχινίδης χαρακτήρισε «επικίνδυνη και ανεύθυνη η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, εάν πυροβολήσεις δεν θα καταστραφεί μόνο η Ευρώπη αλλά θα καταστραφεί και η Ελλάδα, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνονται πολύ λάθος την πραγματικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: