Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης για τη σωτηρία της χώρας

ΝΕΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Δημήτρης Αβραμόπουλος: Κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης για τη σωτηρία της χώρας
Την ανάγκη η 17η Ιουνίου να είναι ημέρα εθνικής συνεννόησης για την αληθινή σωτηρία της χώρας, την επαναφορά της οικονομικής και κοινωνικής σταθερότητας, της προοπτικής και της ελπίδας επισημαίνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στο Έθνος της Κυριακής. 


Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ επισήμανε πως «το κεντρικό μήνυμα-εντολή είναι να βρεθούν κοινοί τόποι συνεννόησης, ώστε η χώρα παραμένοντας στο ευρώ, να αναθεωρήσει βασικά σημεία του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, με σκοπό να αρθούν αδικίες και να στηριχθούν οι ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις» και αποκηρύσσει διχαστικά διλήμματα, που όπως λέει «διασπούν την κοινωνική, πολιτική και εθνική ενότητα, προσφέρουν κακές υπηρεσίες αυτή την ώρα και προβληματίζουν τους πολίτες μπροστά στις εκλογές».
Ο κ. Αβραμόπουλος κάνει λόγο για «ένα νέο 'σύμφωνο με την κοινωνία' που θα συνυπογράφουν όλες οι ηγεσίες των κομμάτων, κάτι που προϋποθέτει άμεσα σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης και μάλιστα καλεί τα κόμματα να υποστείλουν τις σημαίες τους και να προτάξουν τις αξίες τους, με πρώτη εκείνη της ενότητας του λαού μας και της σωτηρίας της πατρίδας».
Τονίζοντας πως η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει και να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο ο κ. Αβραμόπουλο ξεκαθαρίζει πως το κόμμα του «θα επιζητήσει, από οποιαδήποτε θέση μας κατατάξει ο λαός και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, την συνεργασία όλων των κομμάτων».http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: