Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών



Σκηνικό ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στήνεται στο ΠΑΣΟΚ, πριν ακόμη γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα και το εκλογικό ποσοστό του κόμματος στις 17 Ιουνίου.
Μετά τις σαφείς αιχμές του Ευ. Βενιζέλου στο πλαίσιο της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου την περασμένη Κυριακή, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, που επί της ουσίας είπε ότι δεν έχουν θέση στο ΠΑΣΟΚ όσοι από τον Μάρτιο και μετά είναι απόντες, αλλά και στην παλαιότερη δήλωση του προέδρου ότι το βράδυ των εκλογών θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τις αλλαγές στο κόμμα, απάντησε χθες ο Γιάννης Ραγκούσης και σηκώνοντας το γάντι που πέταξε ο κ. Βενιζέλος στους κορυφαίους του ΠΑΣΟΚ αμφισβήτησε τον πρόεδρο, ζητώντας αλλαγές στο κόμμα από την κορυφή μέχρι τη βάση.
Η Ιπποκράτους επέλεξε να μην απαντήσει άμεσα στον κ. Ραγκούση, αναμένοντας προηγουμένως το αποτέλεσμα της Κυριακής. Συνεργάτες του κ Βενιζέλου έλεγαν πάντως ότι το σχέδιο αλλαγών του ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει όπως έχει ήδη προαναγγείλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, και επιβεβαίωναν, όπως συμπληρώνει η εφημερίδα, ότι με τη φράση κατά όσων ήταν απόντες από το Μάρτιο και μετά, ο κ. Βενιζέλος εννοούσε μεταξύ άλλων και τον κ. Ραγκούση, όπως επιβεβαίωναν και το ότι, ενώ υπήρξαν πολλές εισηγήσεις για τον αποκλεισμό του κ. Ραγκούση και άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ από τα ψηφοδέλτια αλλά ο κ. Βενιζέλος τελικά δεν τις υιοθέτησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, παρά το γεγονός ότι στην ομάδα που συνεδριάζει καθημερινά στην Ιπποκράτους μετέχουν στελέχη όπως η Α. Διαμαντοπούλου και ο Μ. Χρυσοχοΐδης, οι σχέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με στελέχη που είχαν την αναφορά τους στον Γ. Παπανδρέου αλλά και με εκείνα που κινούνται στον πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστικό χώρο είναι από ανύπαρκτες ως αρνητικές.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: