Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Αντιδράσεις για την εθελούσια στον ΟΛΠ

Προβληματισμός επικρατεί σε κυβερνητικά στελέχη αναφορικά με τον πρόγραμμα της εθελούσιας εξόδου στον ΟΛΠ, το οποίο θα κοστίσει 80 εκ. ευρώ στην περίπτωση που ασκήσουν το δικαίωμα όλα τα άτομα που έχουν προβλεφθεί.

Ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωσε ότι "δεν υπάρχει περίπτωση επιβάρυνσης των ταμείων από την κυβέρνηση αυτή. Τα ταμεία μας δεν αντέχουν άλλες επιβαρύνσεις. Και είμαι σαφής και συγκεκριμένος. Ας πληρώσουν οι Κινέζοι ό,τι είναι να πληρώσουν. Τα ταμεία δεν έχουν να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ".

Από την πλευρά της, η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, χαρακτήρισε- μέσω του Flash 96- "εξωφρενική" την εθελούσια έξοδο στον ΟΛΠ. "Αυτά είναι τα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης, δεν σκέφτηκαν το δημόσιο συμφέρον είπε η υπουργός παιδείας.

"Ο νόμος για την εθελουσία έξοδο στον ΟΛΠ ψηφίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση" δήλωσε στον Flash 96 ο Γιώργος Ανωμερίτης. "Αν θέλουμε τη σύμβαση παραχώρησης με την Cosco πρέπει να εφαρμοστεί και η εθελουσία" σημείωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: