Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Ενημέρωση Παπούλια από Λοβέρδο για το Ασφαλιστικό

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια έγινε δεκτός νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ενημέρωσε για την εξέλιξη του διαλόγου στο Ασφαλιστικό.

Ουπουργός Εργασίας σημείωσε ότι εξήγησε σε λεπτομέρειες τους σχεδιασμούς του Υπουργείου για το Ασφαλιστικό και ανέφερε ότι ο κ. Παπούλιας του ζήτησε να τον ενημερώνει σε όλες τις φάσεις του διαλόγου.

"Δεν έχουν άλλο δρόμο ο έλληνας πολίτης και η ελληνική πολιτεία, παρά να λύσουν το ασφαλιστικό, το οποίο ο πρωθυπουργός έχει χαρακτηρίσει εθνικό θέμα. Η Βουλή των Ελλήνων, με τη διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, μας έχει δώσει πολύ μεγάλη στήριξη. Η τεράστια πλειοψηφία του ελληνικού λαού, με την κομματική της αντιπροσώπευση, στηρίζει την προσπάθεια κι αυτό μας δημιουργεί ελπίδα και αισιοδοξία, αλλά μας γεμίζει και ευθύνη, ώστε η λύση που θα δώσουμε να είναι η καλύτερη δυνατή", δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Υποδεχόμενος νωρίτερα τον υπουργό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε λόγο για "βαθιά νερά", στα οποία έχει βρεθεί ο κ. Λοβέρδος, για να απαντήσει ο τελευταίος ότι πρόκειται για "άπατα".

Μετά το τέλος της συνάντησης και απαντώντας σε ερώτηση σχετικώς με το ζήτημα των λιμενεργατών, ο Α. Λοβέρδος δήλωσε: "Δεν υπάρχει περίπτωση επιβάρυνσης των ταμείων από την κυβέρνηση αυτή. Τα ταμεία μας δεν αντέχουν άλλες επιβαρύνσεις. Και είμαι σαφής και συγκεκριμένος. Ας πληρώσουν οι Κινέζοι ό,τι είναι να πληρώσουν. Τα ταμεία δεν έχουν να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ".

.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: