Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Αντίθετος με την προσφυγή στο ΔΝΤ ο Καρατζαφέρης

Την αντίθεσή του στο να προσφύγει η Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, εξέφρασε σήμερα, με δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Προσερχόμενος στη Βουλή, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε ότι η χώρα μας μπορεί ακόμη να σώσει την κατάσταση, υπό την προϋπόθεση να υπάρξει μια άλλη κυβερνητική πολιτική.

Τόνισε, επίσης, ότι η κυβέρνηση δείχνει να έχει παραδοθεί και χαρακτήρισε αδιανόητο «με ακίνητα 300 δισ. ευρώ, να μη μπορούμε να βρούμε εναλλακτική λύση».

Σημείωσε ότι υπάρχει λύση και κάλεσε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου «να αναλάβει τις ευθύνες του, πριν παραδοθούμε στην αγκαλιά του ΔΝΤ, με ό, τι αυτό συνεπάγεται».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Γιώργος Καρατζαφέρης επανέλαβε ότι δεν πολεμά την κυβέρνηση και είπε ότι θέλει να βοηθήσει την χώρα, σημειώνοντας ότι «στην παρούσα φάση, μια άλλη κυβέρνηση υπό την πρωθυπουργία του κ. Παπανδρέου θα μπορούσε να είναι πιο αποδοτική».

Υποστήριξε δε ότι ο πρωθυπουργός είναι εγκλωβισμένος σε μια λογική χωρίς προοπτική και εξέφρασε την εκτίμηση ότι «θα μπορούσε ο κ. Πρωθυπουργός να ανοίξει λίγο το "παιχνίδι"».
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: