Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ.


fimotro
Στον απόηχο των αιματηρών επεισοδίων στη μαζική διαδήλωση στην Αθήνα κατά των μέτρων λιτότητας που οδήγησαν στο θάνατο τριών ανθρώπων, σήμερα Πέμπτη (6/5) το απόγευμα διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις προχωρούν σε νέες κινητοποιήσεις. Πιο αναλυτικά...


στις 18:00, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, ενώ την ίδια ώρα συλλαλητήριο έχει προγραμματίσει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Ομόνοιας. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προσανατολίζονται επίσης σε νέα 24ωρη ή 48ωη πανεργατική απεργία την προσεχή εβδομάδα, ταυτόχρονα με την κατάθεση στη Βουλή και ψήφιση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου.


Οι εργαζόμενοι στις τράπεζες (ΟΤΟΕ) και στους δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ) θα προχωρήσουν σήμερα Πέμπτη (6/5) σε 24ωρη πανελλαδική απεργία, ενώ σε 48ωρη σήμερα και αύριο Παρασκευή (7/5) τα φαρμακεία.


Τρίωρη στάση εργασίας (12 μ.μ. - 3 μ.μ.) πραγματοποιούν οι νοσοκομειακοί γιατροί, με αποτέλεσμα τα δημόσια νοσοκομεία σε Αθήνα και Πειριά να λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: