Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ


Σύγκληση Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, με απώτατο χρονικό ορίζοντα τον Ιούνιο, αποφασίστηκε σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Νωρίτερα, στις αρχές Φεβρουαρίου, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος, ενώ ως τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική...
εξόρμηση του κόμματος στην οποία θα συμμετάσχει σε ορισμένες περιπτώσεις και ο πρωθυπουργός, ενώ θα γίνουν και περιφερειακές συνδιασκέψεις.
Στη σύσκεψη που είχε ως αντικείμενο τον προγραμματισμό του νομοθετικού και κυβερνητικού έργου συμμετείχαν υπουργοί, ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος, ο γραμματέας του κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης και άλλα στελέχη.
«Το πρόγραμμα των αλλαγών που εφαρμόζει η κυβέρνηση προς όφελος της χώρας και των πολιτών της θα συνεχιστεί και το 2011» τόνισε ο Γ.Παπανδρέου στη σύσκεψη. Επέμεινε στην εφαρμογή του προγράμματος με βάση το οποίο, όπως είπε, «κρατήσαμε όρθια την Ελλάδα», αποδίδοντας στην επιτυχία αυτή της κυβέρνησης στο γεγονός ότι διαθέτει και εφαρμόζει ένα συγκεκριμένο σχέδιο.
Ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει και «αποφάσεις που πόνεσαν», αλλά οι εξελίξεις ήταν τέτοιες που δεν άφηναν άλλα περιθώρια. Παρά την αλλαγή των συνθηκών και όποτε αυτές και αν αλλάζουν, «οι αξίες μας παραμένουν ίδιες, ο στόχος μας παραμένει ίδιος» υπογράμμισε επίσης ο κ. Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: