Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

«Αισιοδοξώ γιατί είμαστε υπεύθυνοι και αξιόπιστοι»

Γιώργος στο διαθεσμικό


http://img.protothema.gr/63AB2B7B9FD5758F27C647E55BB29C86.jpg
Αισιόδοξος για την επιτυχή έκβαση των προσπαθειών, που καταβάλλει η χώρα μας στο μέτωπο της οικονομίας εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στη συνεδρίαση του διαθεσμικού οργάνου, όπου συμμετέχουν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, του κόμματος και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ».

«Θα συνεχίσουμε να δίνουμε αυτή τη μάχη με σθένος, και τώρα πια, με πίστη στις ελπίδες που γεννούν οι προσπάθειές μας. Και είμαι αισιόδοξος γι’ αυτήν την πορεία. Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά η αισιοδοξία μου προκύπτει από το γεγονός ότι και έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας, και είμαστε αξιόπιστοι, και είμαστε παντού παρόντες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πού θα καταλήξουν οι διεργασίες στην Ε.Ε. Πρόσθεσε επίσης ότι «είμαστε παρόντες στις τρέχουσες διεργασίες στην Ε.Ε. Με τις αποφάσεις που πήραμε και τις πολιτικές που ακολουθήσαμε, καταφέραμε από μοναδικό πρόβλημα στην Ευρώπη να είμαστε σήμερα ενεργό μέρος της λύσης. Αυτό είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων των Ελλήνων. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Το δικαιούμαστε».

Ο πρωθυπουργός μίλησε για «τα πρώτα θετικά αποτελέσματα» τα οποία μπορεί να μην έχουν ακόμα γίνει κτήμα των πολιτών, αλλά είναι ορατά και επιβεβαιώνουν την ορθότητα των δύσκολων αλλά αναγκαίων αποφάσεων που λάβαμε.

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι πάνε μαζί η σωτηρία και η αλλαγή της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: