Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Κυβερνητική κάλυψη στη σκευωρία κατά του ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει»ο Αλ.Τσίπρας

Συγκενρώσεις σε όλη τη χώρα

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι η βία αποτελούσε ανέκαθεν καταφύγιο των πιο σκοτεινών κύκλων της εξουσίας
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι η βία αποτελούσε ανέκαθεν καταφύγιο των πιο σκοτεινών κύκλων της εξουσίας (Φωτογραφία: ΑΠΕ )
Αθήνα
Πολιτική σκευωρία σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, «με κυβερνητική κάλυψη», καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις συνεχείς επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών στο χώρο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και τις κατηγορίες περί υποκινητών επεισοδίων.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, αποφασίστηκε η πραγματοποίησε συγκέντρωσης στο γήπεδο του Σπόρτιγκ, την 1η Απριλίου και ταυτόχρονες συγκεντρώσεις στις έδρες των άλλων δώδεκα περιφερειών της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη συζήτηση στην ΕΓ εκτιμήθηκε ότι η κυβέρνηση κινείται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με βάση πολιτικό σχεδιασμό, ο οποίος αποσκοπεί στην ενοχοποίηση του κόμματος σχετικά με κοινωνικές αντιδράσεις και παράλληλα στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την κυβερνητική πολιτική.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούσαν ότι όσο αυξάνονται οι κοινωνικές αντιδράσεις στην κυβερνητική πολιτική, τόσο περισσότερο η κυβέρνηση θα επιχειρεί να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη και να αναζητά άλλοθι.

Ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε δηλώσεις μετάνοιας για τις μελλοντικές κινητοποιήσεις του λαού».

Παράλληλα αποστασιοποιήθηκε από φαινόμενα βίας δηλώνοντας ότι «αποτελούσε πάντοτε το καταφύγιο των πιο σκοτεινών κύκλων εξουσίας, όταν αισθάνονται ότι χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους».


Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: