Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Με συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων συναντάται την Τετάρτη ο Γ.Καμίνης

Με πρωτοβουλία Σπ.Παπασπύρου

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης (Φωτογραφία: Eurokinissi )
Αθήνα

Με τα σωματεία των εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων θα συναντηθεί σήμερα, Τετάρτη, ο Γιώργος Καμίνης, έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Σπύρου Παπασπύρου, ο οποίος θα είναι παρών στη συνάντηση.

Η συνάντηση, που έχει προγραμματισθεί για τις 10:30 το πρωί, θα γίνει στο κτίριο του δήμου επί της οδού Λιοσίων, σε μια προσπάθεια να ανατραπεί το κλίμα δυσπιστίας και να βρεθούν σημεία συνεννόησης μεταξύ εργαζομένων και δημάρχου, ώστε να αρθεί το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί.

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αθηναίων έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου στην πλατεία Κοτζιά διαμαρτυρόμενοι για τις προκηρύξεις προσλήψεων από το Δήμο Αθηναίων, τη στιγμή που εκκρεμούν δικαστικές υποθέσεις συμβασιούχων του δήμου.

Την Τρίτη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης τόνισε προς τους συμβασιούχους πως δεν νομοθετεί εκείνος και ότι η παρούσα δημοτική αρχή δεν ευθύνεται για το θέμα των συμβασιούχων. Πρόσθεσε ότι ο δήμος δεν μπορεί να ανανεώσει συμβάσεις που έχουν λήξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του site «Το Βήμα», ο κ. Καμίνης θα ζητήσει να σταματήσει η κατάληψη και εμφανίζεται έτοιμος να συζητήσει το θέμα της απόσυρσης της προκήρυξης θέσεων για νέους συμβασιούχους στο Δήμο Αθηναίων από την ημερήσια διάταξη στο δημοτικό συμβούλιο.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: