Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Εξηγήσεις για την καθυστέρηση ανακοίνωσης των στοιχείων του προϋπολογισμού ζητά από την κυβέρνηση η ΝΔ

«Εικόνα διάλυσης»

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας  Γιάννης Μιχελάκης ενημερώνει τους πολιτικούς συντάκτες
Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης ενημερώνει τους πολιτικούς συντάκτες (Φωτογραφία: APE )
Αθήνα
Eπίθεση στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εξαπέλυσε η ΝΔ κατηγορώντας το για «εικόνα διάλυσης».

Με αφορμή την καθυστέρηση της ανακοίνωσης των προσωρινών στοιχείων για την εκτέλεση του προϋπολογισμού, ο Γιάννης Μιχελάκης ζήτησε από την κυβέρνηση να απαντήσει άμεσα στο πού οφείλεται αυτή η καθυστέρηση, αφήνοντας υπονοούμενα ότι συνδέεται με την παραίτηση Γεωργακόπουλου.

«Θέλουν να κρύψουν κάτι έστω και για μερικά 24ωρα;» διερωτήθηκε ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως στην κυβέρνηση «έχουν χάσει τη μπάλα» και ο υπουργός Γιώργος Παπακωσταντίνου δεν μπορεί να ελέγξει το υπουργείο του.

Με αφορμή δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», στο οποίο αναφέρεται ότι δύο ακόμα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών αποχωρούν από τις θέσεις τους, ο κ. Μιχελάκης ζήτησε από την κυβέρνηση να δηλώσει αν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες.

Σχετικά με δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο κ. Μιχελάκης είπε ότι «αργά κατάλαβε πως το μνημόνιο που ψήφισε δεν ήταν λύση. Τώρα θα καταλάβει ότι ο καιροσκοπισμός δεν είναι αρετή».

Επανέλαβε δε ότι «αυτοί που δεν θέλουν αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, με Σαμαρά πρωθυπουργό, ή όσοι αναζητούν αφύσικες συμμαχίες δεν μας απασχολούν. Λογαριάζουν χωρίς την κοινωνία.» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: