Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Τριπλό αντάρτικο για τον Πετσάλνικο

Άνω - κάτω το ΠΑΣΟΚ


http://img.protothema.gr/964CCF28FE5170A794A242F9AFDC96C9.jpg

Την πρώτη φορά που ακούστηκε το όνομα του Φίλιππου Πετσάλνικου σε σύσκεψη για το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού ήταν το βράδυ της Τρίτης. Παρότι η σύσκεψη τελείωσε ξημερώματα Τετάρτης και το όνομα απορρίφθηκε, ο πρωθυπουργός τον φωτογράφησε λίγες ώρες αργότερα. Το ΠΑΣΟΚ χωρίστηκε.
Ευάγγελος Βενιζέλος και Κώστας Σκανδαλίδης μαζί με αρκετούς βουλευτές συναντήθηκαν στην αντιπροεδρία. Άννα Διαμαντοπούλου και Γιάννης Ραγκούσης συγκεντρώθηκαν με τους επιτελείς τους. Παπανδρεϊκοί βουλευτές συγκεντρώθηκαν στη Βουλή. Κοινός τόπος ήταν η φράση: "Γιώργο δεν περνά"! Το κλίμα έφθασε στο Προεδρικό, όπου είχε πάει ο πρωθυπουργός για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Υπουργοί απείλησαν με άρνηση συμμετοχής στη νέα κυβέρνηση και βουλευτές με καταψήφιση!

Νέο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών θα συγκληθεί στις 10 το πρωί της Πέμπτης. Είναι άγνωστο αν ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης θα συμφωνήσει να συμμετάσχει, παρά το γεγονός ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας αποδίδει το επεισόδιο που οδήγησε στην αποχώρηση του προέδρου του ΛΑΟΣ από το Προεδρικό Μέγαρο σε παρεξήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: