Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Σαρκοζί προς Ομπάμα: "Τρελός" και "καταθλιπτικός" ο Παπανδρέου

"Τρελό" και "καταθλιπτικό" φέρεται να χαρακτηρίζει ο Νικολά Σαρκοζί τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, σε συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων που άκουσαν πολλοί Γάλλοι δημοσιογράφοι, μέσω των ακουστικών μετάφρασης (Pic)

"Τρελό" και "καταθλιπτικό" φέρεται να χαρακτηρίζει ο Νικολά Σαρκοζί τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου, σε προσωπική συζήτησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του G-20 στις Κάννες, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien.

Η προσωπική συζήτηση που είχε ο Σαρκοζί με τον Μπάρακ Ομπάμα, στο περιθώριο της Συνόδου των G20 στις Κάννες, ακούστηκε... κατά λάθος από τους δημοσιογράφους.

"Ο Παπανδρέου είναι τρελός και καταθλιπτικός" φέρεται να είπε ο Σαρκοζί στον Ομπάμα, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η εφημερίδα Parisien.

Τη συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων άκουσαν πολλοί Γάλλοι δημοσιογράφοι, μέσω των ακουστικών μετάφρασης, λίγο πριν από συνέντευξη Τύπου στη Σύνοδο των Καννών.

Χαρακτήρισε τεράστιο λάθος την κίνηση του Έλληνα πρωθυπουργού να πάει σε δημοψήφισμα τη νέα δανειακή σύμβαση.

Στη συνομιλία του με τον Αμερικανό πρόεδρο ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας χαρακτήρισε επίσης "ψεύτη" τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: