Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Φοβούνται φιάσκο στις εκλογές για τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ

Σύσκεψη Παπανδρέου με στελέχη στην Βουλή

Δεκάδες τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ έχουν ενημερώσει την Ιπποκράτους ότι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις εσωκομματικές εκλογικές απαιτήσεις, είτε λόγω εξόδων, είτε λόγω οργάνωσης, είτε λόγω απροθυμίας του κόσμου να συμμετάσχει στη διαδικασία!

Η εσωκομματική αντιπολίτευση, μάλιστα, επιμένει πως αν στηθούν κάλπες στη βάση του κόμματος θα υπάρξουν αρνητικά φαινόμενα τα οποία θα πλήξουν την εικόνα του κόμματος και θα επηρεάσουν τις εθνικές εκλογές.

Αυτός ο προβληματισμός διατυπώθηκε μετ΄επιτάσεως σε σύσκεψη με κομματικούς παράγοντες πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Το θέμα της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία του κόμματος εν όψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης και της αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Εκτός του κ. Παπανδρέου συμμετείχαν ο γραμματέας το Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Πάνος Μπεγλίτης, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας κ. Βασίλης Έξαρχος.

Επίσης επίκειται συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος στο οποίο θα αποφασιστούν ο λεπτομέρειες της διαδικασίας διαδοχής και αν θα στηθούν κάλπες σε όλη την Ελλάδα ή αν η διαδοχή θα γίνει από το Συνέδριο του κόμματος.

Θυμίζουμε ότι χτες σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας συγκεντρώθηκαν περί τους 20 βουλευτές του Κινήματος, "ακολουθώντας" την λεγόμενη πρωτοβουλία των επτά υφυπουργών, με στόχο να συντονιστούν στην προοπτική από κοινού υποστήριξης υποψηφίου για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: