Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Φώτης Κουβέλης: Με ισχυρή ΔΗΜΑΡ η Ελλάδα δεν θα μείνει ακυβέρνητη

«ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ»



Φώτης Κουβέλης: Με ισχυρή ΔΗΜΑΡ η Ελλάδα δεν θα μείνει ακυβέρνητη
Την τρίτη διερευνητική εντολή ζήτησε ο Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας παράλληλα ότι με τη Δημοκρατική Αριστερά ισχυρή μετά τις εκλογές, η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη.


Μιλώντας στην κεντρική εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Κουβέλης δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Δώστε μας εντολή για λύση. Δώστε μας με τη ψήφο σας την τρίτη θέση, δώστε την τρίτη και καθοριστική εντολή και η ψήφος σας θα πιάσει τόπο» .

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι είχαν εξαγγείλει το δεύτερο γύρο των εκλογών. Παράλληλα κατηγόρησε τα δύο κόμματα λέγοντας ότι παίζουν με τις τύχες της χώρας.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θεωρούσαν ότι το μνημόνιο είναι απαραβίαστο, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε σε μονομερή καταγγελία.

Σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη, μόνο η ΔΗΜΑΡ «προέβαλε το διπλό στόχο: παραμονή της χώρας στο ευρώ και σταδιακή αποδέσμευση από τις δυσμενείς επιπτώσεις του μνημονίου».

Κατηγόρησε εξάλλου το ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν αποσαφηνίζει τη θέση του στο θέμα της καταγγελίας του μνημονίου και ότι βάζει την χώρα σε κίνδυνο.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η δεν πρέπει η χώρα να πάει και σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση, και τάχθηκε ακόμη μία φορά υπέρ μιας προοδευτικής κυβέρνησης στις 18 Ιουνίου, ενώ κάλεσε τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων να συμφωνήσουν γραπτώς.

«Ούτε δίνουμε λευκή επιταγή, ούτε ζητάμε εν λευκώ εξουσιοδότηση» είπε ο Φώτης Κουβέλης

Αναφερόμενος στην είσοδο της Χρυσής Αυγής στην κυβέρνηση, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, υποστήριξε ότι «τα οξυμμένα προβλήματα της χώρας και της Δημοκρατίας μας δεν αντιμετωπίζονται με την ενίσχυση ακραίων και αντικοινοβουλευτικών κομμάτων»

Δεν υπάρχουν σχόλια: