Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Υποδείξεις και στημένες προκλήσεις αλλού, απαντά η ΝΔ στο άρθρο των γερμανικών FT

Η αντίδραση της Συγγρού


  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )


Αθήνα
«Υποδείξεις αλλού, στημένες προκλήσεις αλλού!» ήταν η απάντηση τη ΝΔ στο δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times, που καλούν στο προκλητικό άρθρο τους τους Έλληνες ψηφοφόρους «να αντισταθούν στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».
Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης δήλωσε: «Οι Έλληνες είμαστε υπερήφανος λαός. Ξέρουμε τι ψηφίζουμε. Υποδείξεις αλλού! Η Νέα Δημοκρατία είναι μια μεγάλη Παράταξη. Αντλεί τη δύναμή της από το λαό. Στημένες προκλήσεις, λίγο πριν τις εκλογές, αλλού!».

Εν τω μεταξύ, ανάρτηση στο twitter για το θέμα έκανε και ο Νότης Μηταράκης.

Στο tweet του κ. Μηταράκη αναφέρει: «Διαβάζοντας ξένο Τύπο, μην νομίζετε ότι όλοι θέλουν την παραμονή της χώρας μας στην Ευρωζώνη. Κάποιοι θα χαρούν αν φύγουμε!».

Μεταξύ άλλων, το γερμανικό δημοσίευμα, που συνιστά πρωτοφανή παρέμβαση στα εσωτερικά πράγματα της χώρας, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 17ης Ιουνίου, αναφέρει:

«Η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: