Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΑΔΕΔΥ


Απο ΤΟ ΒΗΜΑ Οnline

Με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ συναντήθηκε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Χρ.Σταϊκούρας κάλεσε την κυβέρνηση «να αφήσει την ακατάσχετη μετρολογία, να πάρει μέτρα και να εμπλουτίσει τις πολιτικές της με αναπτυξιακές ανάσες που έχουμε τονίσει γιατί οι αντοχές και οι ανοχές της ελληνικής κοινωνίας δεν είναι απεριόριστες»...


Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος δήλωσε ότι το πρόβλημα είναι η ύφεση και από αυτή πρέπει να βγούμε για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα.

Αναφερόμενος στον 14ο μισθό έκανε λόγο για ιστορική, θεμελιώδη κατάκτηση, προσθέτοντας πως είναι σαφές ότι «ανάλογη θα είναι και η αντίδραση της ΑΔΕΔΥ σε περίπτωση που τον πειράξουν».

Για τα υπόλοιπα μέτρα για τα οποία γίνεται λόγος, είπε ότι δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις και η ΑΔΕΔΥ θα περιμένει το «διά ταύτα» και θα κάνει ανακοινώσεις μετά την επίσκεψη του Όλι Ρεν.

Για τα περί εισήγησης στον πρωθυπουργό για πάγωμα συντάξεων, ανέφερε ότι «είναι μέσα στα σενάρια τα οποία προφανώς δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά γιατί ήδη οι συντάξεις είναι χαμηλές και στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: