Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

OΛΙ ΡΕΝ: 'ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ'


Aπο ΤΑ ΝΕΑ Online

Την ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων για την οικονομία τόνισε ο Όλι Ρεν στη συνάντησή του με τον Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου...


«Η λήψη πρόσθετων μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής είναι απαραίτητη», τόνισε ο επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις, μετά τη συνάντησή του στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ. Ρεν εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ελληνική κυβέρνηση θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση με τη βοήθεια της ΕΕ και χαρακτήρισε ιδιαίτερα εποικοδομητική τη συνάντησή του με τον Έλληνα υπουργό.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να μειώσει τις δαπάνες στον προϋπολογισμό κι αν χρειαστεί, θα λάβει νέα μέτρα.

Στη συνέχεια της ημέρας, ο κ. Ρεν θα συναντηθεί ακόμη με την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λ. Κατσέλη, τον Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου (16:15), τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο, τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέα Λοβέρδο και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλο.

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων ο κ. Ρεν θα δώσει συνέντευξη Τύπου.
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: