Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

"Για την πατρίδα δίνουμε και το μισθό μας"

"Δεν θα αφήσουμε τη χώρα να βουλιάξει", τόνισε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό Συμβούλιο, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση: "Είναι έτοιμοι οι άνθρωποι τους ενός μισθού να βοηθήσουν τη χώρα", σημείωσε ο Γ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι συγκινείται ειλικρινά όταν τον σταματούν στο δρόμο και του λεν ότι "για την πατρίδα δίνουμε και το μισθό μας".

"Ζητάμε συστράτευση για τη σωτηρία της χώρας. Οι πολίτες είναι διατεθειμένοι να μας βοηθήσουν. Παρά το κόστος και την επιβάρυνση που θα έχει καθένας. Η συντριπτική πλειοψηφία λέει 'ναι". Όλοι οι άνθρωποι της σκληρής εργασίας. Αυτή είναι μια απτή απόδειξη του μεγαλείου του ελληνικού λαού", υπογράμμισε.

"Αυτό αποτελεί απάντηση σε όσα λέγονται για τους Έλληνες", πρόσθεσε και τόνισε ότι όλοι οι πολίτες είναι έτοιμοι να βοηθήσουν αλλά αυτή τη φορά απαιτούν και δικαίως να δουν ότι τα χρήματα και οι προσπάθειές τους πιάνουν τόπο και ότι το κράτος παίρνει το ρόλο του στα σοβαρά.

Σημείωσε ότι "το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας είναι μόνο η κορυφής του παγόβουνου, αλλά είναι επείγουσα η αντιμετώπισή του, γιατί αφαιρεί από τη χώρα μας τη δυνατότητα να καθορίζει την τύχη της". "Αλλιώς θα βρεθούμε και πάλι στο μέλλον στο ίδιο σημείο. Η ανομία, η εκτεταμένη διαφθορά και η ατιμωρησία αποτελούν βασικά αίτια", πρόσθεσε.
nooz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: