Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Στάση εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Προβλήματα στις μετακινήσεις του, θα αντιμετωπίσει, την Τρίτη, το επιβατικό κοινό καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κατά των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κοτζιά.

Συγκεκριμένα από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα τραβούν χειρόφρενο τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τα τρόλεϊ, ενώ τις ίδιες ώρες θα επιστρέψουν στα αμαξοστάσια τους οι συρμοί του Μετρό, του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου και του Τραμ.

Το μόνο μέσο μαζικής μεταφοράς που πρόκειται να κινείται κανονικά εκείνη την ημέρα, είναι ο Προαστιακός, αφού μέχρι στιγμής οι εργαζόμενοι δεν ανακοίνωσαν συμμετοχή στη στάση εργασίας.

Πάντως, το επιβατικό κοινό θα πρέπει να υπολογίσει ότι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν θα μείνουν ακινητοποιημένα κατά το 6ωρο που είναι η στάση εργασίας, καθώς σταδιακά θα αρχίζουν να αποσύρονται τουλάχιστον μια ώρα πριν από τις 11 και η πλήρης αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται τουλάχιστον μια ώρα μετά τις 5 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: