Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Όλος ο λίβελος του Στρατήγη κατά του Παπανδρέου...


Η επιστολή με την οποία ζητούσε "να βάλει ο Θεός το χέρι του" επειδή θα συσταθεί Εξεταστική για την οικονομία. Τώρα ο Γερουλάνος τον προορίζει για πρόεδρο στην Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων!


Από τον Χρήστο Μπουκάτη
.
O πρώην βουλευτής της ΝΔ και της ΔΗΑΝΑ και φίλος του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου Στράτης Στρατήγης προωθείται για νέος πρόεδρος στην Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ή αλλιώς Τουριστικών Ακινήτων) που υπάγεται στο -υπό τον κ. Παύλο Γερουλάνο- υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.
Οι αντιδράσεις σε βάρος του έχουν να κάνουν και με μια πρόσφατη επιστολή του κ. Στρατήγη σε βάρος του πρωθυπουργού, με αφορμή την πρόθεσή του για σύσταση Εξεταστική Επιτροπής για την Οικονομία.
Η επιστολή, που έμοιαζε με λίβελο για την πολιτική του πρωθυπουργού, δημοσιεύθηκε στην "Καθημερινή" στις 28 Φεβρουαρίου 2010 και το πλήρες κείμενό της είναι το εξής:
.
Η εξεταστική για την οικονομία
Κύριε διευθυντά
Δυστυχώς, ο κ. Παπανδρέου –όποια και να ήταν άλλη κρυφή σκοπιμότητα– έκανε αυτό που λέει ο λαός, «κλώτσησε την καρδάρα».
Η καρδάρα ήταν η συναίνεση την οποία του είχε...


προσφέρει ο κ. Σαμαράς στη λήψη μέτρων, στη μοναδική για την κρισιμότητά της εποχή που περνάει ο τόπος και η κλωτσιά ήταν η απόφαση για τη δημιουργία της εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία.
Δεν του έφτανε του κ. Παπανδρέου ότι διαθέτει άνετη πλειοψηφία στη Βουλή και ότι τα 2/3 των Ελλήνων συμφωνούσαν με τη λήψη μέτρων για την έξοδο από την κρίση; Δεν του έφτανε ότι η Νέα Δημοκρατία υπό το βάρος της αποτυχίας της πρόσφατης διακυβέρνησής της είχε συναίσθηση της ευθύνης της για τη σημερινή κατάσταση; Και, τέλος, δεν του έφτανε ότι απέναντί του είχε ένα σύγχρονο, της ίδιας κοψιάς μ’ αυτόν, πολιτικό, που δεν είχε προσωπικά μαζί του και που θα έβαζε πλάτη στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν;
Τώρα, όλοι οι ολιγόφρονες μικροπολιτικοί και των δύο μεγάλων κομμάτων, τα οργανωμένα συντεχνιακά συμφέροντα και η άφρονη αριστερά θα συλήσουν επάνω σ’ αυτό που έχει απομείνει από την Ελλάδα!
Ερρέτω ή μάλλον ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Στρατης Στρατηγης - τ. βουλευτής / Αθήνα

.
Το ερώτημα είναι, ο κ. Στρατήγης δεν θέλει για πολιτικούς λόγους την Εξεταστική για την Οικονομία ή έχει άλλους λόγους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: