Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

''Ο ΧΥΤΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ''


Επίθεση στην ΠΟΕ ΟΤΑ και στους αυτοδιοικητικούς άρχοντες της περιοχής της Κερατέας εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης.
Ο κ. Ραγκούσης φανερά εκνευρισμένος για τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει προκειμένου να μην προχωρήσει ο περιφερειακός σχεδιασμός για την καθαριότητα είπε ότι η στάση των συνδικαλιστών της ΠΟΕ ΟΤΑ «είναι μηδενιστική»...

Αναφερόμενος στου αυτοδιοικητικούς παράγοντες της Κερατέας, αφού διευκρίνισε ότι εκείνη τη στιγμή μιλούσε ως πρώην δήμαρχος Πάρου, είπε ότι όσοι «ηγούνται τον αγώνα αποτελούν αυτοδιοικητικό παράδειγμα προς αποφυγή» και μίλησε για «δημαγωγία και λαϊκισμό εσχίστου είδους».
Ο κ. Ραγκούσης μάλιστα αποκάλυψε ότι σε συνάντηση που είχε με τον πρώην και νυν δήμαρχο Κερατέας, είχαν δεσμευτεί ότι θα τηρήσουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων, κάτι που, βέβαια, δεν κάνουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1) ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΥΤΑ Ή ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
2) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ (ΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ. ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ, Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.
3) ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣ. Ο ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣτΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ" ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΡΙΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΛΩΤΡΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ!!!;;;) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΡΙΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΤΩΝΑ ΣΤΥΝΙΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΑΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ"!!! ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ; Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...