Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Δημαράς: “Πολιτικός-έκπληξη εμπλέκεται στη Siemens”


Την εμπλοκή πολιτικού-έκπληξη στο σκάνδαλο Siemens και την πιθανή παραίτησή του αποκάλυψε ο Γιάννης Δημαράς!

Η πληροφορία που υπάρχει εδώ και μέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, κάνει λόγω για εμπλοκή προσώπου-έκπληξη, το οποίο ερευνάται για τυχόν πολιτικές ευθύνες στο σκάνδαλο της Siemens. Η επιβεβαίωση όμως δια στόματος Γιάννη Δημαρά, δίνει άλλη διάσταση στο θέμα.

Μέχρι τώρα, οι δημοσιογράφοι γνώριζαν για "πιθανή" εμπλοκή ενός πολιτικού στην εξαφάνιση του Χρήστου Καραβέλα, το 2009, το όνομα του οποίου δεν έχει ξανακουστεί και οι πληροφορίες έλεγαν ότι συμπεριλαμβάνεται στο πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής με συμφωνία και των δύο κομμάτων, του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα το πρωί ο βουλευτής και πλέον επικεφαλής του "Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών", Γιάννης Δημαράς, μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" και τους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη, αποκάλυψε ότι θα πρέπει να περιμένουμε μια μεγάλη έκπληξη στην υπόθεση Siemens, που ίσως οδηγήσει και στη παραίτηση κάποιου πολιτικού προσώπου, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Είναι σαφές ότι η προαναγγελία της "έκπληξης" από έναν βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, αποτελεί έμμεση επιβεβαίωση της φήμης και μένει πλέον να δούμε ποιό είναι το περίφημο πολιτικό πρόσωπο που ελέγχεται για την "εξαφάνιση" Καραβέλα από την ανάκριση για το σκάνδαλο Siemens.

Οι πληροφορίες λένε ότι στο πόρισμα θα προτείνεται διερεύνηση και για ποινικές ευθύνες που αφορούν σε πρώην υπουργούς, οι οποίοι έχουν υπογράψει συμβάσεις। Παράλληλα, λέγεται ότι στη ΝΔ υπάρχουν αντιδράσεις για τους πολιτικούς που παρέλαβαν το C4i αλλά δεν συνδέθηκαν ποτέ με οποιαδήποτε παράνομη πράξη, δηλαδή στους κ.κ Πολύδωρα και Παυλόπουλο.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: