Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Βενιζέλος και... «νταβατζήδες» το μενού στην μυστική σύσκεψη στο Καστρί!

newpost.gr

Βενιζέλος και... «νταβατζήδες» το μενού στην μυστική σύσκεψη στο Καστρί!
Κάθε μέρα που περνά οι υποψίες πως πίσω από τους αγανακτισμένους βουλευτές υπάρχει ένα κέντρο που τους καθοδηγεί ενισχύονται. Στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη στο Καστρί ενοχοποιήθηκαν επιχειρηματίες των μέσων ενημέρωσης και ο… Ευ. Βενιζέλος.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε συνεργάτης του πρωθυπουργού «αποκλείεται ο Λιάνης να μην το είχε πει στον Βενιζέλο»! Οπότε, η ηπιότερη κατηγορία που αποδίδεται από το επιτελείο του πρωθυπουργού στον υπουργό Άμυνας είναι ότι δεν ενημέρωσε, επιτρέποντας τον αιφνιδιασμό.

Ορισμένοι, βέβαια, κάνουν ένα ακόμη βήμα, λέγοντας ότι «ο Βαγγέλης θέλει εκλογές γιατί βλέπει και επενδύει στην αλλαγή του πολιτικού σκηνικού». Τη θεωρία ενισχύει η μεταστροφή του Ευ. Βενιζέλου. Από υπουργός του μνημονίου, είχε συμβάλει και στην τελική διατύπωσή του, έγινε τις τελευταίες εβδομάδες επικριτής της οικονομικής πολιτικής. Στο Μέγαρο Μαξίμου πιστεύουν ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση προκειμένου να αποτρέψει το ενδεχόμενο να γίνει… υπουργός Οικονομικών και να καταστεί συνυπεύθυνος.

Αντίθετα, στο περιβάλλον του Γ. Παπανδρέου έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για τον Α. Λοβέρδο.

Ο υπουργός Υγείας είναι από τους ελάχιστους που επιμένουν να βγαίνουν στα μέσα ενημέρωσης και να υπερασπίζονται τη γραμμή του πρωθυπουργού. Είναι προφανές πως αν τους δοθεί η ευκαιρία να κάνουν ξεκαθάρισμα, ο Α. Λοβέρδος θα είναι από τους κερδισμένους. Είναι επίσης ένα από τα πρόσωπα που ο πρωθυπουργός θα προτείνει να συμμετέχουν σε μία κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: