Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση με τη Λούκα Κατσέλη είχε ο πρωθυπουργός, για να πει το «ναι» στο άρθρο 37

Μετά τη Βάσω Παπανδρέου

Η Λούκα Κατσέλη
Η Λούκα Κατσέλη (Φωτογραφία: Eurokinissi )


Αθήνα
Συνάντηση με την Λούκα Κατσέλη είχε ο πρωθυπουργός την Πέμπτη, προκειμένου να πεισθεί η πρώην υπουργός να πει το «ναι» στο άρθρο 37, που προβλέπει την υπερίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων έναντι των κλαδικών μέχρι το 2014.

Μετά το τέλος της συνάντησης η κ. Κατσέλη δεν έκανε καμία δήλωση.

Προηγήθηκε συνάντηση του πρωθυπουργού με την Βάσω Παπανδρέου, μετά την οποία η βουλευτής ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ότι θα υπερψηφίσει το άρθρο 37.

Ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει ο ίδιος προσωπικά να μιλήσει με βουλευτές που εμφανίζονται διστακτικοί να υπερψηφίσουν το άρθρο 37, λέγοντάς τους ότι η υπερψήφιση όλων των άρθρων είναι προαπαιτούμενο για να εκταμιευτεί η 6η δόση και να πάει η Ελλάδα ισχυρή την Κυριακή στη Σύνοδο Κορυφής.

Η Λούκα Κατσέλη έχει καταθέσει τροπολογία, την οποία όμως η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει δεκτή ως έχει και γι' αυτό ο υπουργός Οικονομικών θα προσπαθήσει να ενσωματώσει κομμάτια της στο πολυνομοσχέδιο.

Επίσης, ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ έχουν καταθέσει τροπολογία, η οποία προβλέπει να έχουν οι τρίτεκνοι τα ίδια δικαιώματα με τους πολύτεκνους.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: