Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

«Ναι μεν, αλλά» από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ...



...οι οποίοι καταβάλλουν απεγνωσμένες προσπάθειες προκειμένου να δικαιολογήσουν την θετική ψήφο τους...
Το παράδειγμα της Βάσως Παπανδρέου ακολουθούν ο ένας μετά τον άλλο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι καταβάλλουν απεγνωσμένες προσπάθειες προκειμένου να... δικαιολογήσουν την θετική ψήφο τους στο πολυνομοσχέδιο και όχι μόνο.

Έτσι μετά την Βάσω Παπανδρέου που δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι ψηφίζει για τελευταία φορά αλλά απαιτεί αλλαγή πολιτικής στο μέλλον, αυτή τη στιγμή στη Βουλή διακινείται κείμενο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων είναι οι κ.Κουτμερίδης, Θεοδωρίδης και Μαγκούφης, στο οποίο λίγο πολύ γνωστοποιούν στον πρωθυπουργό ότι ακολουθούν την ίδια γραμμή.

Στο κείμενο αναφέρεται ότι στηρίζουν την κυβέρνηση και τον Γ. Παπανδρέου ψηφίζοντας αυτή την κρίσιμη στιγμή το πολυνομοσχέδιο, αλλά ζητούν αλλαγή πολιτικής, αρχής γενομένης από το φορολογικό νομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή.

Την ίδια στιγμή με πρωτοβουλία του Γ. Αμοιρίδη 21 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να καταθέσουν επιστολή στον Γ. Ραγκούση ζητώντας και πάλι αλλαγές στην ρύθμιση για τα ταξί.

Τέλος, 11 βουλευτές με πρωτοβουλία του Ν.Τσώνη, ζητούν βελτίωση των ρυθμίσεων για τους πολύτεκνους.
Επίσης πριν από λίγο τελείωσε και η συνάντηση του πρωθυπουργού που είχε με την κ. Λουκα Κατσέλη η οποία προτίμησε να κρατήσει τα χαρτιά της κλειστά και να μην κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους...
Πηγή: newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: