Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

"Είμαστε αναγκασμένοι να ψηφίσουμε το πολυνομοσχέδιο"

Ως ύστατο διαπραγματευτικό όπλο σε μια σκληρή μάχη χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο ο Χρ. Πρωτόπαπας, υπογραμμίζοντας ότι δεν γίνεται να μη ψηφιστεί

"Η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο γι’ αυτό ψηφίσαμε χθες και 154 επί της αρχής", τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Πρώτη Γραμμή".

"Όταν σου λένε ότι χωρίς αυτό θα γίνουμε ΑργεντινήΧ2, ότι θα τρωθεί το τραπεζικό σύστημα έχω εγώ τη δυνατότητα να πω όχι;", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Το πολυνομοσχέδιο είναι ύστατο διαπραγματευτικό όπλο σε μία σκληρή μάχη που δίνεται" πρόσθεσε ο κ. Πρωτόπαπας, ενώ έκανε λόγο για βελτιώσεις στο πολυνομοσχέδιο μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μεταξύ άλλων ο Χ. Πρωτόπαπας χαρακτήρισε περίεργη την χθεσινή σύσκεψη μίνι σύνοδος κορυφής στην Φρανκφούρτη.

"Δεν καταλαβαίνω πώς έρχονται σε επιμέρους συσκέψεις, από εκεί και πέρα εξελίσσεται μία σοβαρή ιστορία που αφορά το μέλλον της Ευρώπης όχι μόνο της Ελλάδας", δήλωσε, προσθέτοντας πως τον ανησυχεί η Σύνοδος της Κυριακής και "τα μετά".

"Με το να πνίγει τους Έλληνες η Ευρώπη, η κ। Μέρκελ, δεν κερδίζει τίποτε" προσέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: