Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Διαδοχικές επαφές Παπανδρέου με πέντε υπουργούς για τα συμφωνηθέντα με την τρόικα

Στο «μενού» και οι πολιτικές εξελίξεις

Οι επαφές του πρωθυπουργού με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα
Οι επαφές του πρωθυπουργού με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα (Φωτογραφία: ICON )


Αθήνα
Διαδοχικές συναντήσεις με πέντε υπουργούς -Υγείας Ανδρ.Λοβέρδο, Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, Αγροτικής Ανάπτυξης Κ.Σκανδαλίδη, Εσωτερικών Χ.Καστανίδη και τον Υποδομών Γ.Ραγκούση- θα έχει το μεσημέρι της Τρίτης και ανά μία ώρα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Μαξίμου, ο πρωθυπουργός θα συζητήσει μαζί τους για θέματα αρμοδιότητάς τους, στο πλαίσιο της παρακολούθησης και υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος, και θα ενημερωθεί εάν τα υπουργεία κινούνται εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το μενού των επαφών του Γ.Παπανδρέου θα έχει και πολιτικό ενδιαφέρον, αφού ο πρωθυπουργός αναμένεται να συζητήσει με τα κυβερνητικά στελέχη για τις πολιτικές εξελίξεις.

Επίσης, οι τακτικές επαφές του πρωθυπουργού με μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα, με βουλευτές από τις περιφέρειες που δεν έχει ακόμη συναντήσει.

Τέλος, για την Τετάρτη προγραμματίζεται συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, με αντικείμενο συζήτησης το θέμα των κλειστών επαγγελμάτων και άλλες ρυθμίσεις που εκκρεμούν.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: