Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Οι «καυτοί» φάκελοι για τον Νίκο στα χέρια εκδοτών, επιχειρηματιών και πρωτοκλασάτων υπουργών









Οι «καυτοί» φάκελοι για τον Νίκο στα χέρια εκδοτών, επιχειρηματιών και πρωτοκλασάτων υπουργών
Στα χέρια επιχειρηματιών και εκδοτών βρίσκονται φάκελοι με επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, αντίγραφα των φακέλων βρίσκονται και στα χέρια υπουργών της κυβέρνησης. Σύμφωνα με ανθρώπους οι οποίοι έχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενο των συγκεκριμένων φακέλων, το περιεχόμενο είναι «καυτό» και δημιουργεί τεράστια ερωτήματα, όχι μόνο για τις δραστηριότητες του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και για τη σκοπιμότητα κάποιων κυβερνητικών αποφάσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν, το newpost.gr είχε αποκαλύψει ότι στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός, ένας τέτοιος φάκελος είχε φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου, προκαλώντας ανησυχία προβληματισμό και συσκέψεις.

Σημειώνουμε ότι ο Νίκος Παπανδρέου έχει σχέσεις (και επαγγελματικές) με διάφορους οίκους του εξωτερικού οι οποίοι δραστηριοποιούνται και στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, έστω και αν ο ίδιος ασχολείται με άλλο αντικείμενο. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το ακριβές περιεχόμενο των φακέλων.

Γνωρίζουμε όμως ότι έχουν διακινηθεί από επιχειρηματίες οι οποίοι ένοιωσαν να απειλούνται από ορισμένες επιλογές του Γ. Παπανδρέου. Δεν γνωρίζουμε επίσης αν το περιεχόμενο των φακέλων χρησιμοποιηθεί για να επισπεύσει τις αλλαγές κορυφής στο ΠΑΣΟΚ ή για να επηρεάσει στελέχη και βουλευτές όταν τεθεί θέμα νέας ηγεσίας. Ωστόσο λέγεται ότι τα ενδεχόμενα αυτά, σταθμίζονται σοβαρά από τον Γ. Παπανδρέου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ήδη γίνονται νύξεις για «συμφέροντα» που κινήθηκαν για την «ανατροπή» του।
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: