Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ξαναλλάζουμε γιατί ξαναβουλιάζουμε



Ξαναλλάζουμε γιατί ξαναβουλιάζουμε Δερμετζόγλου στο "Πρωτο Θέμα"

Όση ώρα μιλούσε ο Πρωθυπουργός στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, μόνον ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχε το κεφάλι ψηλά. Οι υπόλοιποι υπουργοί, αμήχανοι, σκεφτικοί, με κάτω τα κεφάλια- η τηλεοπτική εικόνα αποδείχθηκε για άλλη μια φορά αμείλικτη. Κουρασμένος και πιεσμένος και ο ίδιος. ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλυσε την πολιτική που ακολούθησε κάνοντας λόγο για μεγάλα επιτεύγματα σε όλους τους τομείς.

“Αλλάζουμε, αλλάζουμε, αλλάζουμε” ήταν το μότο που ακολούθησε καθ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του. Απέφυγε όμως να αναφερθεί ο ίδιος στην “ταμπακιέρα”- στα μέτρα που προτείνονται. Αρκέστηκε να δηλώσει ότι τα μέτρα που οι υπουργοί είχαν λάβει γραπτώς, θα οριστικοποιηθούν ως τις 15 Μαΐου μετά και από διαβούλευση.
“Πάμε να αλλάξουμε οριστικά την Ελλάδα χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος” ήταν η φράση με την οποία ο Γ। Παπανδρέου έκλεισε την ομιλία του. Και μόνον αυτό δείχνει ότι συνεχίζουμε να... αλλάζουμε, γιατί απλώς συνεχίζουμε να... βουλιάζουμε, ενώ τα σκληρά μέτρα που ελήφθησαν δεν απέδωσαν και ακολουθούν νέα, σκληρότερα, με μεγαλύτερο πολιτικό κόστος...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: