Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Σαμαράς: Γιώργο τράβηξε το αυτί του Ραγκούση


Επίθεση στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, για την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» και την έλλειψη πόρων και αρμοδιοτήτων, εξαπέλυσε, από την Ξάνθη, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη Θράκη.

«Αντί ο κ.Παπανδρέου να ετοιμάζει καινούργια νομοσχέδια, όπως τον καινούργιο εκλογικό νόμο θα έπρεπε να τραβήξει από το αυτί τον υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος έχει φτιάξει έναν "Καλλικράτη" που σήμερα κάνει τον περιφερειάρχη να μην έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες και να έχει λιγότερα χρήματα από ότι είχαν οι παλιοί νομάρχες», δήλωσε ο κ.Σαμαράς, μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Ξάνθης, Μιχάλη Στυλιανίδη.

«Πρέπει επιτέλους το ΠΑΣΟΚ να αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω του και για να το αντιληφθεί, καλά θα κάνει να πάει να επισκεφτεί έναν οποιονδήποτε δήμαρχο και οποιονδήποτε περιφερειάρχη. Είτε ανήκει, είτε όχι στο ΠΑΣΟΚ, γιατί σήμερα όλοι λένε την αλήθεια και την λένε γιατί έχουν απελπιστεί», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η περιοδεία του κ.Σαμαρά στη Θράκη ξεκίνησε με επίσκεψη στο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ.κ.Παντελεήμονα, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε το μειονοτικό χωριό Σμίνθη και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Μύκης, Τζουκάλ Μουσταφά και το δημοτικό συμβούλιο.

Η περιοδεία θα συνεχιστεί με επίσκεψη στο Επιμελητήριο, όπου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και επιστημονικών φορέων της περιοχής, ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στην Κομοτηνή όπου θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία।

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: