Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Δυσκολεύομαι να δω τη ΝΔ να μην ψηφίζει το Σύμφωνο για το Ευρώ, λέει ο Κυρ.Μητσοτάκης

Κόντρα στο ΕΛΚ;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Φωτογραφία: Eurokinissi )
Αθήνα
«Δεν πρέπει να συζητούμε αυτή τη στιγμή για προσφυγή σε κάλπες και δεν βλέπω το λόγο γιατί να γίνεται αυτή η συζήτηση» τόνισε ο τομεάρχης της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως η ΝΔ δεν μπορεί να μην υπερψηφίσει το Σύμφωνο για το Ευρώ, παρά τις αντιρρήσεις που έχει, τονίζοντας: «Παρά τις επιφυλάξεις που μπορεί να έχουμε για το Σύμφωνο για το ευρώ, δυσκολεύομαι να δω τη ΝΔ να μην το ψηφίζει. Εξάλλου, το Σύμφωνο για το ευρώ τυγχάνει και της ομόφωνης στήριξης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος».

Ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι χρέος της αντιπολίτευσης είναι να ασκεί κριτική, αλλά και να διατυπώνει συγκεκριμένες εναλλακτικές προτάσεις.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Έχει διαμορφωθεί μια εικόνα, η οποία εν πολλοίς είναι δικαιολογημένη: ότι το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να βάλει σε τάξη 'τα του οίκου του' και ότι δεν είναι διατεθειμένο το ίδιο να προχωρήσει σε διαδικασίες αυτοκάθαρσης και εξυγίανσης του τρόπου λειτουργίας του».

Τέλος ο Κ. Μητσοτάκης διαφώνησε με την ευρεία εγκατάσταση τυχερών παιχνιδιών, σημειώνοντας: «Καταλαβαίνω την ανάγκη να μπει ένα πλαίσιο νόμιμης λειτουργίας στον ηλεκτρονικό τζόγο, αλλά θεωρώ αδιανόητο να γεμίσουμε την Ελλάδα με 30.000 φρουτάκια. Είμαι κάθετα αντίθετος με αυτό. Και να μην κρυβόμαστε πίσω από τις ευρωπαϊκές επιταγές, διότι η ευρωπαϊκή επιταγή μιλά για τα τεχνικά παιχνίδια και όχι για τα παιχνίδια στοιχήματος».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: